Gustare cu soia si mixt de legume

Postat de Constelatialeu in Mancaruri de post
10 Apr 2013 | 3948 vizualizari
Gustare cu soia si mixt de legume

Am facut o incercare sa vad ce iese,deoarece trebuia sa ma gandesc la ceva de post care merge sa pui gustare la un parastas.Si m-am gadit sa fac aceasta combinatie intre soia si legume si sa le coc in forme de silicon.

Ingrediente

  • 450 g mixt legume( orez,mazare baby,morcov baby,ciuperci,ardei rosu,ardei verde,porumb)
  • 80 g soia 'Inedit''
  • 2 leg.ceapa verde ( 6 fire )
  • 100 ml ulei
  • 3 linguri pesmet
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Soia am hidratat-o cu 100 ml apa fiarta. Mixul de legume impreuna cu ceapa taiata marunt le-am calit in 50 ml ulei, cca 10 minute. Soia am scurs-o intr-o strecuratoare, am pus-o in castron, am adaugat si legumele calite, mararul tocat marunt, sare, piper dupa gust, am pus 3 linguri de pesmet si 50 ml ulei si am omogenizat compozita. Le-am pus in forme si le-am dat la cuptorul preancalzit cca 40 minute, la foc domol.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare cu soia si mixt de legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Tarta cu dovlecel, rosii si ceapa caramelizata

Postat de merisor67

Tarta cu dovlecel, rosii si ceapa caramelizata

Pentru aluat, punem într-un vas pasta de roșii cu uleiul și apa minerală, adăugăm un praf sare, praful de copt și bicarbonatul și  le amestecăm energic, pentru a se desface...

Citeste continuarea

Tocana de hribi

Postat de Ksenya

Tocana de hribi

Morcovul si telina dupa ce le spalam, le tocam julien. Ceapa o tocam semiluna. Intr-o tigaie incapatoare turnam uleiul; cand s-a incalzit suficient, adaugam ceapa si o sotam pana devine...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.04.2013, 15:07
interesant
la 10.04.2013, 15:07
Placee!! !! Super prezentare
la 10.04.2013, 15:07
la 10.04.2013, 15:10
la 10.04.2013, 15:18

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking