Ingrediente
- Aluat de foietaj cu osânză(vezi reţeta)
- Dulceaţă de vişine
Mod de preparare
Aluatul de foietaj se intinde.Foaia nu trebuie sa fie exagerat de subtire,pentru a se putea obtine foietajul dorit.Daca ar fi sa respect reteta,aluatul se taie cu un cutin infierbantat.Dar am vazut ca rezultatul a fost cam acelasi si daca am taiat normal.
Taiem patrate mai maricele.Punem pe fiecare dulceata de visine.Eu am pus cam multa si a dat pe dinafara.Indoim ca un triunghi si prindem cu o scobitoare.Vom evita astfel sa se desfaca foarte tare.
Le asezam intr-o tava si punem la cuptor pentru 20 de minute.La inceput focul trebuie sa fie mai iute pana cand incep sa se desfaca,apoi reducem focul.
Cand s-au racit le pudram cu zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Haioşe" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (44)
|