Humus cu avocado pregatit la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Postat de gaby_d in Multicooking
9 Apr 2019 | 4053 vizualizari
Cautand si citind informatii pe internet despre humus, am aflat ca prepararea lui i-o adevarata poveste si-un sir de incercari si teste pana obtii acel humus perfect,echilibrat, dupa care tanjim oricare dintre noi. Multitudinea de combinatii posibile, alegerea calitatii lui si prepararea boabelor intr-un mod perfect, pot deveni adevarate provocari.
Eu am cules din toate informatiile ce-am crezut ca mi s-ar potrivi mie si gusturilor mele si-am obtinut o pasta tartinabila delicioasa! Cu siguranta asta n-ar fi fost posibil fara Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Mi-a usurat extrem de mult treaba, reducand enorm si timpul.
Am citit ba ca trebuie adaugat bicarbonat, ba ca la oala sub presiune e periculos daca se duce vreo cojita si obtureaza supapa, ba ca fierbe o ora jumate, ba trei ore, insa cu Multicookerul Crock-pot Express nu ai nicio problema.
Sa va mai zic si numa’ cat a durat fiertul? EXACT 20 minute!
Din cate-am inteles depinde mult si de calitatea nautului. Dar! Daca nu stiti din start cat este de bun, aveti posibilitatea fie sa respectati reteta mea intocmai, fie sa suplimentati cu 10 minute daca nu-i suficient de fiert.
Ce-mi place extrem de mult la acest aparat? Faptul ca are incorporate atat programe rapide, de gatire sub presiune, adaptate in functie de ce vrei sa gatesti, cat si program cu gatire lenta, perfect pentru atunci cand nu esti acasa. Pregatesti, pui in vas, setezi, pleci la munca si la intoarcere ai mancare calda.