Iahnie de fasole boabe la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot

Postat de mihaelar63 in Multicooking
2 Aug 2021 | 3013 vizualizari
Iahnie de fasole boabe la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot

 De data aceasta am testat iahnia de fasole boabe la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot. Am fost foarte incantata de rezultat. Acest aparat este un ajutor de nadejde in zilele calde.

Ingrediente

  • 500 gr fasole boabe
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 1 telina
  • 1 ardei kapia rosu
  • 2 morcovi
  • 2 cepe albe
  • 4 cepe rosii
  • 2 frunze dafin verzi
  • 2 tije telina
  • 2 fire usturoi verde
  • 2 tite marar verde
  • 2 crengute cimbru verde
  • 4 rosii
  • 1 lingurita paprika
  • sare
  • piper negru macinat
  • mititei -optional

Mod de preparare

  1. Fasolea se spala bine si se pune la hidratat in multa apa de seara pana dimineata .
  2.  Legumele se curata , se spala si se maruntesc .
  3.  Preincalziti Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot .
  4. Se seteaza functia de sotare si se soteaza ceapa , telina , ardeiul si morcovii .
  5. Pentru un plus de aroma se rup frunzele verzi de dafin si se soteaza si ele in ulei de la inceput
  6. Se pun rosiile[ fara pelita }ce au fost tocate marunt . Adugati fasolea si  boiaua.
  7. Turnati deasupra apa cat sa acopere  bine toate ingredientele . Sarati .
  8. Adugati ierburile aromatice si usturoiul + telina verde taiate marunt .
  9. Puneti capacul si comutati pe functia de slow cooker timp de 3 ore .
  10. Am obtinut o iahnie gustoasa cu bobul bine fiert .
  11. Cine doreste poate servi alaturi si carne . Doritorii-carnivori au primit mititei .
  12.  Puneti alaturi salata d ecruditati sau chiar muraturi .
  13. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole boabe la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Pui intreg la Crock-Pot Express Multicooker

Postat de rocsi_1612

Pui intreg la Crock-Pot Express Multicooker

Puiul il parliti pe flacara aragazului, in cazul in care mai are puf, apoi il spalati bine si il stergeti cu niste servetele. Intr-un vas amestecati untul cu sare, piper, boia dulce, boia iute,...

Citeste continuarea

Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Postat de miha

Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Bucata de pulpa de curcan se acopera cu o bucata de folie alimentara si se bate usor cu ciocanul de snitele cat sa se aplatizeze usor. Se presara sare si piper, apoi putin cimbru uscat. Se aseaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.08.2021, 00:04
la 03.08.2021, 05:27
la 03.08.2021, 08:29
Gustoasă...!
la 03.08.2021, 09:40
la 03.08.2021, 11:49
Cât de mult îmi place!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking