Iahnie de fasole boabe la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot

Postat de mihaelar63 in Multicooking
2 Aug 2021 | 3019 vizualizari
Iahnie de fasole boabe la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot

 De data aceasta am testat iahnia de fasole boabe la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot. Am fost foarte incantata de rezultat. Acest aparat este un ajutor de nadejde in zilele calde.

Ingrediente

  • 500 gr fasole boabe
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 1 telina
  • 1 ardei kapia rosu
  • 2 morcovi
  • 2 cepe albe
  • 4 cepe rosii
  • 2 frunze dafin verzi
  • 2 tije telina
  • 2 fire usturoi verde
  • 2 tite marar verde
  • 2 crengute cimbru verde
  • 4 rosii
  • 1 lingurita paprika
  • sare
  • piper negru macinat
  • mititei -optional

Mod de preparare

  1. Fasolea se spala bine si se pune la hidratat in multa apa de seara pana dimineata .
  2.  Legumele se curata , se spala si se maruntesc .
  3.  Preincalziti Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot .
  4. Se seteaza functia de sotare si se soteaza ceapa , telina , ardeiul si morcovii .
  5. Pentru un plus de aroma se rup frunzele verzi de dafin si se soteaza si ele in ulei de la inceput
  6. Se pun rosiile[ fara pelita }ce au fost tocate marunt . Adugati fasolea si  boiaua.
  7. Turnati deasupra apa cat sa acopere  bine toate ingredientele . Sarati .
  8. Adugati ierburile aromatice si usturoiul + telina verde taiate marunt .
  9. Puneti capacul si comutati pe functia de slow cooker timp de 3 ore .
  10. Am obtinut o iahnie gustoasa cu bobul bine fiert .
  11. Cine doreste poate servi alaturi si carne . Doritorii-carnivori au primit mititei .
  12.  Puneti alaturi salata d ecruditati sau chiar muraturi .
  13. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole boabe la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Budinca de ovaz cu lapte de cocos la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de privatelaura

Budinca de ovaz cu lapte de cocos la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

In vasul interior al Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune , se toarna laptele rece, se adauga un praf de sare. Se adauga fulgii de ovaz si fulgii de nuca de cocos. Se...

Citeste continuarea

Chilli con carne la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de Oana

Chilli con carne la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Seteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe programul Brown/Sote pentru 15 minute si apasa Start. Pune uleiul in vas si cand s-a incins adauga ceapa si usuroiul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.08.2021, 00:04
la 03.08.2021, 05:27
la 03.08.2021, 08:29
Gustoasă...!
la 03.08.2021, 09:40
la 03.08.2021, 11:49
Cât de mult îmi place!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking