Iahnie de fasole cu costiţă de porc

Postat de diaconta in Porc
9 Oct 2012 | 16941 vizualizari
Iahnie de fasole cu costiţă de porc

Ingrediente

  • 200 gr fasole uscata
  • 300 gr costiţă de porc afumată
  • O ceapa uscata
  • O ceapa verde
  • 3-4 morcovi
  • Patrunjel radacina
  • O rosie
  • Un ardei galben
  • 100 ml suc de rosii
  • Ulei
  • Sare,piper,boia de ardei
  • Marar verde

Mod de preparare

Fasolea se spala si se lasa în apa rece pâna a doua zi.

Costiţa se spala si se taie bucati mai mari.

Zarzavatul se curata si se taie rondele.

Punem fasolea sa fiarba un clocot,apoi aruncam apa si o punem in alta apa fierbinte.Adaugam costiţa si ceapa uscata taiata marunt.

Adaugam sare si lasam sa fiarba pana cand se înmoaie fasolea.

Intr-o cratita punem putin ulei si calim ceapa verde taiata marunt si zarzavatul.Punem putina boia si apoi golim în oala in care fierbem fasolea.Punem si piperul.

Când fasolea este fiarta si a scazut apa,adaugam sucul de rosii,iar la final mararul verde.

Pot sa spun doar ca a fost cam ….puţină

Poftă bună !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu costiţă de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (53)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Iahnie de fasole cu costita afumata

Postat de merisor67

Iahnie de fasole cu costita afumata

Am spalat fasolea si am lasat-o 30 de minute in apa rece. De regula o las mai mult, dar azi n-am avut timp. Am adaugat apa cat sa o acopere si am pus-o la fiert la foc mediu. Cand a atins...

Citeste continuarea

Iahnie de fasole la ceaun

Postat de adriana65

Iahnie de fasole la ceaun

Mai intai faceti un foc bun pentru a obtine jaratic cat mai mult. Dupa aceasta operatiune adaugati numai cate un lemn pentru a intretine jaraticul cat mai aspru. Deasupa lui, pe suporti, instalati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.10.2012, 19:22
Nu mai cer, doar admir şi constat cum îmi trece Dunărea prin papilele gustative.
la 09.10.2012, 19:22
si eu vreau ....ce pofta mi-ai facut . Arata minunat
la 09.10.2012, 19:23
wow....eu cu padre am postat in aceeasi secunda
la 09.10.2012, 19:25
Cu o juma' de secundă mai iute eu , deşi eram cu un picior plecat după gogonele
la 09.10.2012, 19:26
O portie intreaga nu vreau ca nu pot manca, dar macar sa gust vreau ca arata bineeeee

Vezi toate comentariile (53)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking