Tocanita de fasole rosie cu carne de porc

Postat de gurita_ta2005 in Porc
25 Ian 2013 | 6580 vizualizari
Tocanita de fasole rosie cu carne de porc

un deliciu a iesit!va astept la masa

Ingrediente

  • 2 cutii de fasole rosie
  • pulpa de porc
  • vin rosu
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • vegeta,cimbru,boia dulce,fulgi de chilli,maghiran,piper alb

Mod de preparare

Intr-un ceaun punem ceapa taiata feliute subtiri cu ulei de masline la calit. Dupa cateva minute adaugam si carnea taiata fasii potrivite. Se lasa circa 5 minute dupa care se adauga vinul rosu (dupa gust), asezonam cu vegeta, piper, boia dulce, fulgii de chilli si cimbru. Fasolea se pune intr-o strecuratoare, se da sub jet de apa si se adauga in ceaun. Punem apa cat sa acopere si lasam la foc mic la fiert. Se adauga si usturoiul strivit si taiat feliute subtiri. Maghiranul se adauga la sfarsit pentru a se simti aroma ma bine. Cand zeama a mai scazut se poate lua de pe foc daca carnea este gata.

Se serveste pe pat de mamaliguta cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de fasole rosie cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (33)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mâncărică cu carne tocată, ciuperci, măsline şi fasole roşie

Postat de panacris

Mâncărică cu carne tocată, ciuperci, măsline şi  fasole roşie

Carnea se prăjeşte în puţin ulei de măsline, apoi se adaugă ciupercile scurse de zeamă, se mai lasă la prăjit cca 10 minute, apoi se stinge măncărica  cu bulion. Se...

Citeste continuarea

Tocanita de iepure

Postat de pity19

Tocanita de iepure

Incepem cu clatirea legumelor ; Curatam cartofii de coaja si taiem rondele ; Ardeiul il tocam marunt ; Carnatul il taiem feliute ; Rosia o taiem in doua si feliute ; Fasolea o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.01.2013, 13:51
yammy
la 25.01.2013, 13:52
m-ati innebunit cu delicioseniile astea. m-ati terminat ...(
la 25.01.2013, 13:55
Hmmmm, ce buna!
la 25.01.2013, 13:55
la 25.01.2013, 13:56
fa si tu laura

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking