Iahnie de fasole cu salata de ardei copti

Postat de Dya in Mancaruri de post
29 Iul 2014 | 8686 vizualizari
Iahnie de fasole cu salata de ardei copti

Ingrediente

  • Pentru iahnia de fasole:
  • 2-3 linguri cu suc de rosii/bulion
  • 300 gr fasole uscata
  • un ardei gras rosu
  • un morcov mare
  • 2 cepe galbene
  • sare dupa gust
  • 1-2 linguri cu ulei
  • patrunjel verde
  • Pentru salata de ardei copti:
  • 1 kg ardei capia rosii
  • sare, ulei de masline si otet balsamic dupa gust

Mod de preparare

Spalam fasolea in apa rece si o punem la fiert pana ce da in clocot de cateva ori. Schimbam apa, avand grija sa fie fierbinte, pentru a nu opri procesul de fierbere al boabelor de fasole.

Intre timp pregatim salata de ardei copti.

Intr-un alt vas, adaugam putin ulei si legumele tocate marunt. Le calim pana ce devin translucide, adaugam sucul de rosii/bulionul si le mai lasam pe foc cateva minute. Adaugam fasolea si o parte din apa in care a fiert, amestecam pentru incorporare si saram dupa gust. O lasam pe foc pana ce scade suficient.

Dupa ce oprim focul, presaram deasupra patrunjelul proaspat tocat. O servim alaturi de salata de ardei copti. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu salata de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salată de ciuperci cu dovlecel

Postat de ela2015

Salată de ciuperci cu dovlecel

Curăţam ciupercile cât de bine putem cu o pensulică să le înlăturăm praful ( ar fi de evitat să le udam, dar dacă trebuie le spălăm şi le lăsăm să se usuce bine de tot)....

Citeste continuarea

Langosi

Postat de lilik

Langosi

Cernem intr-un bol faina si o amestecam cu putina sare,apoi facem o fantana in mijloc. In alt vas punem 100 ml apa calda si topim in ea mierea si drojdia,apoi lasam acoperit pana creste....

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.07.2014, 23:40
la 29.07.2014, 23:42
Frumoasa prezentare
la 29.07.2014, 23:51
Multumesc
la 29.07.2014, 23:51
Sincer, dupa iahnie nu prea ma dau in vant,dar e o prezentare de-ti lasa gura apa!
la 29.07.2014, 23:55
Buni multumesc!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking