Mancare de naut cu vinete

Postat de katty in Mancaruri de post
1 Sep 2021 | 4218 vizualizari
Mancare de naut cu vinete

Retete de suflet Cum nautul e preferatul meu am pregatit o mancare de post cu naut si vinete.  

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 vanata medie
  • 300 gr naut fiert in prealabil
  • 200 gr rosii date pe razatoare
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • cimbru uscat
  • busuioc uscat
  • boia dulce afumata
  • patrunjel verde

Mod de preparare

 

Curatam si spalam legumele. Morcovul il taiem rondele subtiri, ceapa o tocam fin, ardeiul gras il taiem cubulete mici. Vanata o descojim si o taiem cuburi mai mari. Presaram putina sare si o punem intr-o sita pentru 20 de minute.

Intr-o tigaie adanca punem la calit ceapa si morcovul. Adaugam ardeiul gras, apoi cubuletele de vinete.

Intre timp radem rosiile si le fierbem 10 minute daca sunt prea apatoase. Cand legumele sunt moi, punem rosiile, foile de dafin, cimbru, busuic,boia, sare si piper si fierbem 10 minute. Adaugam nautul si potrivim de sare si piper.

Oprim focul si presaram patrunjelul verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de naut cu vinete" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Mancare de vinete cu naut

Postat de deyutzky

Mancare de vinete cu naut

Spalam bine vanata si o taiem cuburi, apoi punem 2-3 linguri cu ulei intr-o tigaie si calim cubuletele de vinete pana cand se rumenesc pe toate partile. Dupa ce sunt gata le scoatem pe o farfurie....

Citeste continuarea

Tocanita de vinete si naut

Postat de cristina1985

Tocanita de vinete si naut

Dupa cum am spus, nautul se tine in frigider 12 ore in apa. Se poate pune seara si il gatiti a doua zi.  Se caleste ceapa (tocata marunt), apoi se adauga apa si naut. Se fierbe 1 ora si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.09.2021, 20:55
la 01.09.2021, 22:42
Bună combinație!
la 02.09.2021, 05:48
la 02.09.2021, 12:51
la 02.09.2021, 21:04

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking