Iahnie de fasole prefiarta

Postat de Valclaudia in Mancaruri de post
28 Feb 2015 | 18670 vizualizari
Iahnie de fasole prefiarta

Ingrediente

  • 2 conserve fasole alba prefiarta
  • 2 cepe tocate sau 5 linguri ceapa deshidratata (cum am folosit eu)
  • 1 morcov mare
  • 1 lingurita mix din boabe de piper
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • sare si piper dupa gust
  • rozmarin uscat dupa gust (optional)
  • 1 foaie de dafin
  • frunze de telina

Mod de preparare

Morcovul se curata si se spala, apoi se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si te toaca marunt. Intr-o cratita punem uleiul la incins, apoi adaugam morcovul, il sotam 2-3 minute la foc mic si adaugam apoi ceapa tocata. Eu am adaugat ceapa deshidratata si am completat cu 1/2 cana apa rece.

Am lasat la foc potrivit sa se umfle ceapa uscata si sa se lege sosul de ceapa. Am scurs fasolea din cele doua conserve, le-am adaugat in cratita impreuna cu mixul din boabe de piper, foaia de dafin, putin rozmarin uscat, sare si piper dupa gust. Am pus 1/2 cana apa, am lasat sa scada apa iar la final am adaugat rosiile pasate pe care de asemeneaa, le-am mai lasat la foc potrivit pana s-a legat sosul.

Am oprit focul, am presarat telina verde si am servit. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole prefiarta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Iahnie de fasole rapida

Postat de AndrutzaP

Iahnie de fasole rapida

Ceapa, ardeiul si morcovii se spala si se toaca marunt. Ceapa se caleste 5 minute in uleiul preincins, apoi se adauga morcovul. Dupa alte 5 minute se adauga ardeiul si se mai lasa sa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.02.2015, 17:48
Bine arată iahnia ta!
la 28.02.2015, 17:56
Claudita ce pofta mi-ai facut((
la 28.02.2015, 18:00
buna
la 28.02.2015, 18:27
la 28.02.2015, 18:29

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking