Ingrediente
- 500 g faina
- 1 plic drojdie uscata
- 100 g zahar
- 2 plicuri zahar vanilat
- coaja de lamaie
- 2 linguri unt
- 1 pahar iaurt
Pentru Uns
Mod de preparare
Faina o amestecam cu zaharul,zaharul vanilat,drojdia,coaja de lamaie,facem o gaura in mijloc si adaugam untul,iuartul si framantam adaugand treptat apa calduta(daca este nevoie).
Acoperim si lasam la dospit 30 min.
Luam o bucata de coca si o facem sul dupa care o invartim(ca o spirala)si o asezam in tava,am mai luat o bucata de coca si am facut capul(e o forma de inima la care am taiat un pic) facem o bila care va fi codita.
Repetam pana terminam,ochii i-am facut din dulceata de cirese,coperim si lasam la dospt cca 20 min.
Ungem cu oul bautut si dam la cuptor pana se rumenesc frumos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepurasi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|