Iepure la cuptor cu piure de cartof dulce si conopida

Postat de rodicamaria in Mancaruri cu carne
19 Ian 2014 | 3955 vizualizari
Iepure la cuptor cu piure de cartof dulce si conopida

Iepurele din oferta de la LIDL.

Ingrediente

  • 2 pulpe si spatele dintre pulpe
  • 1 lingura mustar cu boabe(tot de la Lidl)
  • 1 varf de lingurita rozmarin(uscat)
  • Vegeta
  • 1 cartof dulce
  • 4 buchete mari de conopida
  • 1 lingurita unt
  • sare

Mod de preparare

Mustarul l-am amestecat bine cu uleiul.Carnea am spalat-o sub jet de apa si am sters-o cu servetel.Apoi am uns carnea cu mustarul si am dat la frigider pt. o ora.

Apoi am adaugat putina apa si am presarat vegeta si rozmarin peste carne , am pus capacul si am dat cratita la cuptor la foc mic. Cam dupa 45 min am intors carnea pe partea cealalta , am presarat-o cu  vegeta si am mai dat la cuptor , tot cu capac inca 45 min.Am mai lasat apoi fara capac inca 15 min , pt. a se rumeni.

Cartoful dulce l-am curatat de coaja , l-am spalat , l-am taiat cubulete si l-am fiert in apa cu sare.Conopida am fiert-o separat in apa cu sare. Cand au fost fierte le-am pus impreuna intr-o cratita cu untul , 1/2 lingurita vegeta si cateva linguri din zeama in care a fiert cartoful si am facut piureul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la cuptor cu piure de cartof dulce si conopida" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sarmalute cu varza dulce si bulion

Postat de Corina33

Sarmalute cu varza dulce si bulion

Mai intai pregatim varza : se pun la fiert intr-o cratita incapatoare 5-6 litri de apa impreuna cu otetul si o lingura de sare. Se scot cotoarele de la verze si se pun la oparit cand fierbe apa....

Citeste continuarea

Linte cu carnati de bere si ciolan afumat

Postat de Ina

Linte cu  carnati de bere si ciolan afumat

Punem lintea la inmuiat. Tocam ceapa si o calim in doua linguri cu unt, apoi adaugam legumele uscate si lintea ( care intre timp si-a dublat sau chiar triplat volumul ) . Stingem cu o ceasca de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.01.2014, 10:59
tare gustos iepurele!
la 19.01.2014, 11:17
la 19.01.2014, 12:07
O bunatate !
la 19.01.2014, 12:14
la 19.01.2014, 13:07
bun

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking