Ingrediente
- 2 pulpe si spatele dintre pulpe
- 1 lingura mustar cu boabe(tot de la Lidl)
- 1 varf de lingurita rozmarin(uscat)
- Vegeta
- 1 cartof dulce
- 4 buchete mari de conopida
- 1 lingurita unt
- sare
Mod de preparare
Mustarul l-am amestecat bine cu uleiul.Carnea am spalat-o sub jet de apa si am sters-o cu servetel.Apoi am uns carnea cu mustarul si am dat la frigider pt. o ora.
Apoi am adaugat putina apa si am presarat vegeta si rozmarin peste carne , am pus capacul si am dat cratita la cuptor la foc mic. Cam dupa 45 min am intors carnea pe partea cealalta , am presarat-o cu vegeta si am mai dat la cuptor , tot cu capac inca 45 min.Am mai lasat apoi fara capac inca 15 min , pt. a se rumeni.
Cartoful dulce l-am curatat de coaja , l-am spalat , l-am taiat cubulete si l-am fiert in apa cu sare.Conopida am fiert-o separat in apa cu sare. Cand au fost fierte le-am pus impreuna intr-o cratita cu untul , 1/2 lingurita vegeta si cateva linguri din zeama in care a fiert cartoful si am facut piureul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la cuptor cu piure de cartof dulce si conopida" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (8)
|