Impletite cu cabanos

Postat de deyutzky in Aperitive / Garnituri
18 Sep 2012 | 8204 vizualizari
Impletite cu cabanos

Am fost cam lenesa in ultima perioada cu postatul retetelor si drept urmare m-am ales cu o caciulita luata :( asa ca...m-am suparat si m-am bagat la scris :)))

Ingrediente

  • 500 gr faina
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 100 ml apa calduta
  • 150-200 ml lapte caldut
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • 3 linguri de ulei
  • 2 oua (1 pt framantat + 1 pt uns)
  • cateva bucati de cabanos sau orice carnaciori va plac.

Mod de preparare

Separat punem drojdia in 100 ml apa calduta impreuna cu lingura de zahar pana se dizolva si lasam cam 10 min la crescut.

Intr-un bol mai mare punem faina peste care adaugam restul ingredientelor...sarea, uleiul, 1 ou, drojdia si laptele caldut ...si framantam bine pana ce aluatul nu se mai lipeste de maini.

Acoperim cu un servet si dam vasul la loc cald pt cca 1 ora.

Dupa ce aluatul a crescut intindem foi pe care le taiem in patratele.

Pe fiecare patratel punem cate o bucata de cabanos, il invelim bine in aluat apoi cu un cutit taiem felii dar nu pana jos, mai lasam putin cat sa se tina in aluat.

Fiecare felie taiata se trage intr-o parte si in alta...daca prima felie o dam in dreapta, urmatoarea va fi in stanga si tot asa pana terminam toate feliile.

Ungem apoi o tava cu ulei, punem impletitele in tava, le ungem cu oul batut si le dam la cuptor pt aprox 20-25 de min pana se rumenesc frumos.

Sunt un pachetel delicios atat pt cei mici cat si pt cei mari.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Impletite cu cabanos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv sparanghel invelit in jambon si aluat foietaj

Postat de merisor67

Aperitiv sparanghel invelit in jambon si aluat foietaj

Lăsăm aluatul foietaj la dezghețat, la temperatura camerei. Îndepărtăm partea lemnoasă de la sparanghel și îl clătim bine în apă rece. Punem la fiert apa cu sarea,...

Citeste continuarea

Mic dejun in lipie, cu muschiulet fraged de porc

Postat de rocsi_1612

Mic dejun in lipie, cu muschiulet fraged de porc

Mai intai marinam carnea si o dam la frigider fie o ora, fie peste noapte. Spalam bucatile de carne, le stergem cu niste servetele. Intr-un bol amestecam uleiul cu mustarul, apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.09.2012, 12:02
super...vreau si eu...
la 18.09.2012, 12:04
caroline te astept
la 18.09.2012, 12:05
ce bine arata! Si la cat imi e de foame acum as infuleca vreo doua
la 18.09.2012, 12:07
la 18.09.2012, 12:07
super bune

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking