Ingrediente
Aluat
- 15-16 linguri de faina
- 3 linguri de zahar
- un praf de sare
- coaja de lamaie
- 2 oua
- 200-300 ml lapte caldut
- 20 gr drojdie proaspata
- 2 linguri ulei
Umplutura
- 300-400 gr branza dulce
- 4-5 linguri de zahar
- 4 linguri de gris
- Un ou pentru uns.
Mod de preparare
Aluat
Faina, sarea, zaharul, coaja de lamaie si ouale se pun in castron.
Drojdia se dizolva in lapte caldut si se pune in castron.Se adauga pe rand restul de lapte si se faramanata pana obtinem un aluat ce poate fi intins. La final se adauga uleiul , se framanta pana se incorporeaza si se lasa la dospit 40-50 min.
Umplutura
Branza se amesteca cu zaharul si cu grisul.
Asamblare
Aluatul se taie in trei. Fiecare parte se ia si se intinde.
Se pune branza , si se ruleaza.
La final se impletesc rulourile obtinute.
Se pue impletitura in tava, se unge cu ou si se da la cuptor la foc potrivit 40 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Impletitura cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (26)
|