Ingrediente
- 250 g faina
- 1 lingurita praf de copt
- 125 g unt moale
- 1 ou
- 50 g zahar pudra
- 1 plic zahar vanilat
- 1 praf de sare
- esenta de rom
- 2 linguri cacao
- 1 lingura frisca
Mod de preparare
Am pus in robotul de bucatarie faina cernuta cu praful de copt, untul in fulgi, oul, zaharul pudra, zaharul vanilat si sarea. Le-am amestecat.
Aluatul obtinut l-am impartit in doua: o parte am framantat-o cu esenta de rom, iar cealalta jumatate cu cacao si frisca.
Cele doua aluaturi le-am invelit in folie si le-am dat la rece o ora.
Am modelat snurulete din cele doua aluaturi, pe care le-am impletit (unul alb si negru) si am format inele.
Le-am presat putin si le-am dat la cuptor, in tava tapetata cu hartie de copt, 13-15 minute. Sunt delicioase!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ineluse impletite" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|