Ineluse impletite

Postat de Xandrinne in Dulciuri
2 Sep 2011 | 3988 vizualizari
Ineluse impletite

O reteta de fursecuri descoperita pe blogul Laurei Sava, excelenta!

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 125 g unt moale
  • 1 ou
  • 50 g zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • esenta de rom
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura frisca

Mod de preparare

Am pus in robotul de bucatarie faina cernuta cu praful de copt, untul in fulgi, oul, zaharul pudra, zaharul vanilat si sarea. Le-am amestecat.

Aluatul obtinut l-am impartit in doua: o parte am framantat-o cu esenta de rom, iar cealalta jumatate cu cacao si frisca.

Cele doua aluaturi le-am invelit in folie si le-am dat la rece o ora.

Am modelat snurulete din cele doua aluaturi, pe care le-am impletit (unul alb si negru) si am format inele.

Le-am presat putin si le-am dat la cuptor, in tava tapetata cu hartie de copt, 13-15 minute. Sunt delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ineluse impletite" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Inghetata cu cirese

Postat de antici_gabytza

Inghetata cu cirese

Intr-o cratita amestecam laptele,galbenusurile,zaharul,faina si punem la foc mic pana ce se ingroasa ca o budinca,adaugam untul si amestecam bine pana ce se dizolva, Acoperim cu o folie si...

Citeste continuarea

Prajitura ''cheia sol''

Postat de Constelatialeu

Prajitura ''cheia sol''

Crema de ciocolata alba: O pregatim prima pentru ca trebuie sa stea la rece. Ciocolata alba impreuna cu frisca lichida o punem la topit,avem grija sa nu inceapa sa fiarba. Foile de gelatina le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.09.2011, 23:34
Vreau si eu un inelus
la 02.09.2011, 23:40
f bine arata
la 03.09.2011, 04:02
imi plac inelusele
la 03.09.2011, 08:02
la 03.09.2011, 08:18

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking