Ingrediente
- un compot de piersici
- 300 gr capsuni
- 2 linguri zahar
- 450 ml smantana(12%)
- 250 ml lapte evaporat
- 250 gr mascarpone
- 100 gr zahar
- 4 galbenusuri
Mod de preparare
Piersicile se pun in blender si se paseaza.Capsuni se taie bucati mici,se pun cele doua linguri de zahar,se amesteca si se lasa la frigider.
Smantana,laptele evaporat,galbenusurile si zaharul se mixeaza pana se obtine o spuma.Apoi se adauga si mascarponele.Se mai mixeaza pana cand acesta se incorporeaza bine in amestec.
O treime din acest amestec am amestecat-o cu bucatile de capsuni iar cealalta parte cu piureul de piersici.
Se pune in recipiente de plastic si se da la congelator.Pentru ca nu am aparat de inghetata(macar ca mi-as dori),cam la o ora si jumatate se scoate si se amesteca pentru a nu ramane bucati de gheata.
Se lasa la congelator cel putin 8 ore.Am servit cu multe fructe.
Mmmmmmmm ce buna eeeeeeeeeeee.....
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu Mascarpone si fructe" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (53)
|