Ingrediente
- 400 ml lapte condensat
- 300 ml lapte
- 300 ml smantana de gatit
- 200 gr piure de visine
- 2 linguri cacao
Mod de preparare
Se amesteca laptele condensat cu laptele si smantana, telul e suficient pentru treaba asta. Trebuie sa obtinem o compozitie omogena, si atat.
Se imparte compozitia in doua (eu nu am impartit-o chiar egal, am lasat mai mult pentru ciocolata, evident), intr-una se pune piureul de visine, iar in cealalta (mai multa ..dada) cacao.
Se pune compozitia cu cacao la congelator, iar cea cu visine la frigider. Dupa o ora se amesteca cu telul inghetata de cacao de la congelator, se toarna cea de visine printre si se pune din nou la congelat pentru 2 ore.
Da, stiu ca se putea si mai simplu decat atat, dar asemenea bunatate, merita putin efort, nu?
Sa aveti pofta....maaaaare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de cacao si visine" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (25)
|