Inghetata de visine

Postat de Xandrinne in Dulciuri
18 Aug 2013 | 4246 vizualizari
Inghetata de visine

O inghetata delicioasa, perfecta pentru o zi fierbinte de vara; noua ne-a placut foarte mult. Am pregatit-o pentru proiectul Dianei, proiect intitulat Sunday lunch.

Ingrediente

  • 300 g vișine,
  • 150 g zahăr (mai mult/mai puțin, după gustul fiecăruia),
  • 1 găletușă de smântână, de 900 g, 15%, Napolact am folosit eu.

Mod de preparare

Blenduim vișinele, le presărăm cu zahăr și le punem la fiert. Lăsăm să fiarbă, câteva clocote, până se topește zahărul. Lăsăm la răcorit.

Amestecăm apoi piureul de vișine cu smântâna.

Amestecul cremos obținut îl dăm la congelator, câteva ore. O dată pe oră scoatem înghețata din congelator, o amestecăm și o dăm iar la frig. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de visine" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert tarta cu crema de ciocolata si visine

Postat de katty

Desert tarta cu crema de ciocolata si visine

Pregatim blatul. Intr-un vas punem faina, cacaua, sarea, zaharul si untul la temperatura camerei, Framantam un aluat nisipos. Adaugam oul si framantam un aluat nelipicios pe care il invelim in...

Citeste continuarea

Milkshake cu visine si inghetata

Postat de Bucataras

Milkshake cu visine si inghetata

Daca doresti, poti inlocui mierea cu sirop de artar sau de agave. Punem toate ingredientele in blenderul Oster si mixam timp de 45 - 60 secunde. Paharul il vom glazura cu betisoare colorate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.08.2013, 13:51
mereu dau sa ies de pe site sa-mi vad de treburi si zic, hai ma mai uit ultima oara sa vad ce s-a mai afisat si uite-asa mi s-a dus ziua cu ochii la bunaciunile voastre

as baga-o in favorite ca nu e nimic elaborat si am visine la congelator dar sa-mi spui cu mana pe inima daca e de ajuns amestecatul o data pe ora ca sa nu faca ace de gheata sau cat de cat tot are ace? multumesc
la 18.08.2013, 14:00
wow, ce minunatie-mi vad ochii! VREAU!!
la 18.08.2013, 14:01
delicioasa
la 18.08.2013, 14:03
Poti sa amesteci si mai des de atat, daca vrei; ace nu prea are inghetata daca ai grija sa o amesteci, a mea a fost destul de cremoasa. Cel mai fain iese cu masina de inghetata, dar se poate si fara.
la 18.08.2013, 14:18
yammmmyyyy

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking