Inghetata "Lapte de pasare"

Postat de mihaelab in Dulciuri
27 Mai 2011 | 7431 vizualizari
Inghetata "Lapte de pasare"

buna rau aceasta inghetata am vazut-o o data pe un sait,nu mai stiu unde si acum ia cam venit randul,bunaaaaaaa

Ingrediente

  • 500 ml lapte
  • 500 ml frisca hulala
  • 5 oua
  • 200 g zahar
  • 5 plicuri zahar vanilat

Mod de preparare

Punem laptele la fiert.

Galbenusurile le frecam cu 100 g zahar, apoi le punem peste laptele fiert si amestecam pana ce se ingroasa,apoi il lasam sa se raceasca(la temperatura camerei)

Batem albusurile spuma dupa care adaugam restul de zahar si zaharul vanilat si batem bine pana se topeste zaharul(eu l-am facut pudra)apoi punem peste ouale si laptele rece si amestecam.(eu am folosit un ceaun)

Frisca o batem si pe ea si o amestecam in restul de compozitie.

Punem in pahare de plastic si le punem in congelator pana ingheata.POFTA BUNA!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata "Lapte de pasare"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cornulete cu gem de prune si nuca de cocos

Postat de Pungasa_Rogue

Cornulete cu gem de prune si nuca de cocos

Se pun intr-un castron vinul, uleiul, drojdia proaspata, sarea, esenta de vanilie si faina (treptat) si se amesteca, framantandu-se apoi pe masa de lucru, pana cand se obtine un aluat nelipicios....

Citeste continuarea

Savarine - 3 ani de Bucataras

Postat de TAB1TA

Savarine - 3 ani de Bucataras

Pentru aluat: Intr-un castron am pus faina, laptele caldut amestecat cu drojdia si zaharul, ouale, uleiul, sarea si am amestecat pana a rezultat un aluat moale.  Am acoperit castronul cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.05.2011, 13:44
mihaela ti-ai cumparat aparat foto?
as vrea si eu o cupa
la 27.05.2011, 13:45
da am luat,se cunoaste,nu?
te servesc cu mare drag
la 27.05.2011, 13:46
buna buna
la 27.05.2011, 13:53
multumesc din suflet Vladimir
la 27.05.2011, 14:02
cred ca voi incerca si eu..dar pana atunci pap de la tine ca arata tare bine

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking