Inimioare din biscuiti

Postat de Julie in Dulciuri
4 Aug 2010 | 6272 vizualizari
Inimioare din biscuiti

Ingrediente

  • 250 g biscuiti
  • 50 g alune
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri zahar farin
  • 50 g ciocolata cu lapte
  • 100 g unt
  • 50 ml lapte dulce
  • esenta de rom
  • un plic gelatina rosie pentru decor (Tort gelee- Dr.Oetker)

Mod de preparare

Macinam biscuitii si alunele apoi le amestecam cu : cacao, unt, esenta si zahar farin. Daca biscuitii sunt mai dulci ,adaugam  zahar mai putin. Legam compozitia cu lapte si la sfarsit punem si ciocolata topita. Amestecam bine. Daca nu s-a legat cum trebuie , mai adaugam lapte. Trebuie sa iasa o pasta mai groasa.

Pentru a da forma de inimioara eu am folosit folia de la o cutie de bomboane milka inimioare .Puteti incerca sa dati si alte forme.

Deasupra inimioarelor am turnat  gelatina rosie, preparata conform instructiunilor de pe pachet.

Rapid, usor si de efect!  :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare din biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura cu crema de ciocolata si mere

Postat de Constelatialeu

Prajitura cu crema de ciocolata si mere

Blatul: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare,se adauga zaharul si se bate pana se topeste,apoi galbenusurile,unul cate unul.La final se adauga faina cernuta si amestecata cu praful...

Citeste continuarea

Tort de foietaj cu Ceva Fin

Postat de Valclaudia

Tort de foietaj cu Ceva Fin

Dezghetam aluatul foietaj la temperatura camerei. Intindem cele doua foi si le decupam cu ajutorul tavii in forma de inima. Coacem foile de foietaj la temperatura mare pana se umfla si devin...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.08.2010, 10:27
Cate o inimioara pentru fiecare bucataras!
la 04.08.2010, 11:03
Excelente eu m-am prezentat
la 04.08.2010, 11:09
Si eu!
la 04.08.2010, 11:16
eu mai primesc una?
la 04.08.2010, 11:44
si mai ales fara coacere ca ne arde destul soarele...bravo...

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking