Invartita cu branza dulce

Postat de mamaieelena in Dulciuri
2 Noi 2013 | 7045 vizualizari
Invartita cu branza dulce

Daca am realizat o invatita cu carne mi-am zis sa fac si dulce cu branza.

Ingrediente

  • 500g branza dulce
  • 150g zahar
  • razatura de lamaie
  • esenta de rom(combinatia este super)
  • 3 oua
  • 1 lingura cu gris
  • 4 foi de placinta
  • 2 oua si 150ml lapte pentru pus pe deasupra
  • 4 linguri cu ulei

Mod de preparare

Branza dulce se amesteca cu trei oua,zahar,mirodenii si gris.

fiecare foaie se intinde si se stropeste cu ulei apoi se pune din loc in loc branza cu furculita prin scuturare deci branza se imparte egal la cate foi avem si la fel ca cea cu carne se ruleaza si se increteste putin si se pune in tava.

La sfarsit se amesteca laptele cu ouale si se bat bine cine mai doreste sa puna zahar poate pune dar eu prefer asa si se toarna pe toata suprafata invartitelor si se da la cuptor pana se rumeneste la 200 grade.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Invartita cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Invartita cu branza

Postat de katty

Invartita cu branza

Din ingredientele pentru aluat, mai putin untura, framantam un aluat elastic. Impartim aluatul in 8 parti cat mai egale. Intindem pe rand fiecare parte, apoi o ungem cu untura topita....

Citeste continuarea

Placinta invartita cu branza

Postat de ralu_ca

Placinta invartita cu branza

Intr-un vas am amestecat ouale si esentele, apoi am adaugat zaharul si branza dulce si sarata, laptele,  stafidele si grisul. Foile le-am impartit cate 4. Fiecare foaie pt rulou am uns-o cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.11.2013, 00:29
la 02.11.2013, 00:37
ce bunatate
la 02.11.2013, 14:21
buna!!!
la 02.11.2013, 22:33
Imi placeeee...
la 02.11.2013, 23:08
multumesc pentru aprecieri

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking