Ingrediente
Aluat:
- 1 pachet de margarina
- cca 350 gr faina
- 2 oua
- 1/2 pliculet praf de copt stins intr-o lingurita de otet
- 4 linguri de zahar
- 1 varf de cutit sare
Crema
- 1 pachet de unt
- 250 gr zahar pudra
- 2 linguri cacao
1 glazura de ciocolata Dr.Oetker + bombonele pentru decor
Mod de preparare
Aluatul se prepara amestecand toate ingredientele enumerate mai sus. Il lasam la rece pentru 15 -20min,la frigider. Intindem aluatul pe masa de lucru infainata si decupam formele dorite.
Asezam biscuitii in tava pe hartie de copt, introducem tava in cuptorul preincalzit si le lasam la copt pana devin aurii.
Crema o preparam amestecand untul (care trebuie sa fie la temperatura camerei!) cu zaharul iar la final cele 2 linguri de cacao.
Lipim cate doi biscuiti cu aceasta crema iar apoi glazuram si decoram cu bombonele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Islere" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|