Jambon de porc la cuptor

Postat de MotanLaOale in Porc
27 Apr 2015 | 7149 vizualizari
Jambon de porc la cuptor

Dureaza pana se face dar este tare bun1

Ingrediente

  • 1 felie jambon de porc cu sorici (1600g)
  • 100ml ulei
  • 4-5 foi dafin
  • 1 lingurita boabe de piper
  • cimbru
  • boia de ardei dulce
  • vegeta
  • piper macinat
  • sare

Mod de preparare

Bucata de jambon se spala si se cresteaza soriciul in 5-6 locuri

Se pune la fiert in apa cu sare, foi de dafin si piper boabe 20-25 minute.

Se ia spuma formata.

Se pune uleiul intr-o tava si se pune in ea bucata de jambon fiarta si scursa de zeama.

se intoarce pe ambele parti ca sa se unga cu ulai si se presara cu vegeta, piper macinat, boia de ardei dulce si cimbru.

Se completeaza cu zeama in care a fiert si se introduce in cuptorul preamcalzit.

Se intoarce pe ambele parti si se stropeste cu zeama din tava.

Cand este rumenita frumos pe ambele parti (dupa o ora, o ora jumatate) este gata.

Se serveste cu orice garnitura si salata sau muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Jambon de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Jambon marinat la cuptor

Postat de MotanLaOale

Jambon marinat la cuptor

Jambonul se curata, se spala bine, se usuca cu hartie absorbanta. Intr-un castron se amesteca 50 ml ulei cu condimentele Delikat si sare. Jambonul se unge cu amestec bine, bine, se pune...

Citeste continuarea

Jambon la cuptor

Postat de Constelatialeu

Jambon la cuptor

Mai intai crestam partea de jambon cu sorici si presaram sarea grunjoasa, lasam cca 20 min. Separat amestecam sosul de soia cu uleiul de masline, boia dulce si boia iute, amestecam bine si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.04.2015, 14:44
vinnnnnnnnnnnnn la masa
la 27.04.2015, 14:46
wowwwwwwwwwwwwww
la 27.04.2015, 14:51
ce bine arata!!
la 27.04.2015, 15:17
Specialistul la jambon . Preparare si consumare
la 27.04.2015, 15:19
bun

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking