Jeleu de căpşuni

Postat de diaconta in Dulceata / Gem
24 Iun 2013 | 7940 vizualizari

Nu i-am spus nici dulceaţă,nici gem pentru că e mai degrabă un jeleu.Eu prefer pentru anumite fructe delicate,puternic parfurmate să folosesc zahar gelifiant ori Gelfix,asta pentru a nu „deteriora” prea mult gustul şi culoarea fructelor prin fierbere şi pentru că nu-mi place să fie prea dulce indiferent că e vorba de gem ori dulceaţă.Stiu că unii nu sunt de acord cu folosirea gelfixului,dar e alegerea fiecaruia.Mie îmi place foarte mult culoarea superbă şi aroma preparatului obţinut.

Inapoi la reteta

Comentarii (40)

la 25.06.2013, 00:09
mmm, deliciu,bunatate...si ce culoare..
la 25.06.2013, 01:24
Arata super,extra, mega, fantastic
la 25.06.2013, 09:20
Ligia,sunt fierte de mai demult dar n-am avut timp de poza
la 25.06.2013, 09:20
Multumesc mult dragilor
la 25.06.2013, 09:32
Peeeerrrfect!
la 25.06.2013, 10:15
ce bine mi-ar prinde si mie un borcanel mai la iarna
Grozav
la 25.06.2013, 11:08
Lilik,sa vii sa-ti dau
la 25.06.2013, 16:11
bun acest jeleu
la 26.06.2013, 10:35
Ce culoare superba!!!Die prezentarea m-a lasat cu gura cascata!!!Bravo !
la 26.06.2013, 11:54
Multumesc Ionela

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking