Jeleu de căpşuni

Postat de diaconta in Dulceata / Gem
24 Iun 2013 | 7980 vizualizari

Nu i-am spus nici dulceaţă,nici gem pentru că e mai degrabă un jeleu.Eu prefer pentru anumite fructe delicate,puternic parfurmate să folosesc zahar gelifiant ori Gelfix,asta pentru a nu „deteriora” prea mult gustul şi culoarea fructelor prin fierbere şi pentru că nu-mi place să fie prea dulce indiferent că e vorba de gem ori dulceaţă.Stiu că unii nu sunt de acord cu folosirea gelfixului,dar e alegerea fiecaruia.Mie îmi place foarte mult culoarea superbă şi aroma preparatului obţinut.

Inapoi la reteta

Comentarii (40)

la 24.06.2013, 19:31
Super fain!
la 24.06.2013, 19:34
Extraordinar arata..bravooooo!!!!!!!!!!!!!!!
la 24.06.2013, 19:43
bun si frumos arata
la 24.06.2013, 19:49
Ce bine arata! Bravo,Dia!
la 24.06.2013, 19:52
Nu-mi place mie fixul ala,dar ai facut ceva tare bun si aspectos...
la 24.06.2013, 19:59
la 24.06.2013, 19:59
Dia,arata de revista!!!
la 24.06.2013, 20:01
Ce bine arata. Nici mie nu imi place dulce dar mama face un gem minunat cu putin zahar si fara gelfix. Dar al tau e si cu mai putin zahar deci sigur imi place
la 24.06.2013, 20:03
hmmm imi place la nebunie!
la 24.06.2013, 20:05
Arata minunat! Te pup cu drag Diuta harnicuta scumpa!
la 24.06.2013, 20:05
Multumesc dragilor
la 24.06.2013, 20:06
Multumesc Ruxy ma bucura aprecierea ta,mai ales ca stiu ca nu agreezi ideea
pentru asta nu-i nevoie de cine stie ce harnicie ))
la 24.06.2013, 20:15
Delicios trebuie sa fie!
la 24.06.2013, 20:22
Ce borcanele dragute, si ce aranjament reusit! De continut nici nu vorbesc!
la 24.06.2013, 20:27
Superb arata totul la tine!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking