Jeleu de căpşuni

Postat de diaconta in Dulceata / Gem
24 Iun 2013 | 7980 vizualizari

Nu i-am spus nici dulceaţă,nici gem pentru că e mai degrabă un jeleu.Eu prefer pentru anumite fructe delicate,puternic parfurmate să folosesc zahar gelifiant ori Gelfix,asta pentru a nu „deteriora” prea mult gustul şi culoarea fructelor prin fierbere şi pentru că nu-mi place să fie prea dulce indiferent că e vorba de gem ori dulceaţă.Stiu că unii nu sunt de acord cu folosirea gelfixului,dar e alegerea fiecaruia.Mie îmi place foarte mult culoarea superbă şi aroma preparatului obţinut.

Inapoi la reteta

Comentarii (40)

la 24.06.2013, 20:34
Sunt de aceeasi parere cu tine Dia,acelasi lucru il fac si eu pentru ca fructele isi pastreaza atat culoarea cat si parfumul!Am facut si eu si tot asa l-am facut! Oanei nu-i place in alt fel!
la 24.06.2013, 20:39
Ce culoare frumoasa, dar cat de bun o fi...Grozav
la 24.06.2013, 20:52
Multumesc mult tuturor
la 24.06.2013, 21:08
super bun!!
la 24.06.2013, 21:13
arata minunat si mie imi place sa folosesc gelfix ,fructul nusi pierde prea mult din calitati fiindca fierberea este scurta ..
la 24.06.2013, 21:14
Babi asa este
la 24.06.2013, 21:42
Ce dragute-s! Le-ai etichetat frumos! Sunt foarte de acord, e alegerea fiecaruia cum il prepara!
la 24.06.2013, 21:43
Corina
la 24.06.2013, 21:48
super
la 24.06.2013, 22:41
yammy! foarte bun
la 24.06.2013, 23:07
ce culoare frumoasa are
la 24.06.2013, 23:15
bunnnn
la 24.06.2013, 23:26
la 24.06.2013, 23:36
ce bine arata borcanelele ale!dar doamna cand le-ati fiert azi noapte,?bravo!
la 25.06.2013, 00:01
Wow,wow!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking