Lamai umplute cu sardele

Postat de Geanina87 in Aperitive / Garnituri
8 Mar 2012 | 3752 vizualizari
Lamai umplute cu sardele

Aceasta reteta se face foarte repede si nu e deloc scumpa.

Ingrediente

  • 6 lamai
  • 1 cutie de sardele in ulei
  • 50 g unt
  • 1 lingura mustar (eu folosesc dulce)
  • 1 lingurita boia dulce
  • 5-6 masline (optional)
  • 2-3 fire marar(optional)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala foarte bine lamaile si se taie in jumatate.Se scoate miezul si se lasa deoparte.Se pastreaza 1-2 linguri de miez si de zeama.

Se zdrobesc sardelele cu furculita,peste care se adauga untul frecat spuma, mustarula,miezul si zeama pastrate. Se potriveste cu sare si piper, se pune si boiaua dulce, se amesteca si se umplu lamaile cu pasta obtinuta.

Se asaza lamaile pe un platou sau pe o farfurie si se dau la rece timp de 10-15 minute.

Se aduc la masa decorate cu masline si marar sau cum am facut eu cu umbrelute :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lamai umplute cu sardele" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinta foietaj cu branza sarata

Postat de RuxyRux

Placinta foietaj cu branza sarata

Pentru aluat va recomand aceasta reteta minunata :) http://www.bucataras.ro/retete/aluat-de-foietaj-53858.html Avem nevoie de o bucata( din cele doua care rezulta dupa prepararea retetei)....

Citeste continuarea

Oua umplute pentru Halloween

Postat de Pungasa_Rogue

Oua umplute pentru Halloween

Ouale fierte se curata de coaja si se taie in jumatati pe lung. Se scot galbenusurile. Intr-un castron se prepara putina maioneza, astfel: se mixeaza doua galbenusuri fierte cu un galbenus...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.03.2012, 13:57
Suuuper
la 08.03.2012, 14:09
la 08.03.2012, 14:14
nu am mancat
la 08.03.2012, 14:15
Frumos.
la 08.03.2012, 14:19
imi place

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking