Lasagna cu branza de vaci si suc de rosii

Postat de Ina in Lasagna
7 Mar 2013 | 10775 vizualizari
Lasagna cu branza de vaci si suc de rosii

Reteta preluata din revista Libertatea pentru femei, preparata la rugamintea lui Mutulica :D Ne-a placut foarte mult !

Ingrediente

  • o cutie cu foi de lasagna
  • 400 g branza de vaci
  • 3 linguri cu smantana
  • 2 cepe
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 litru suc de rosii
  • ulei
  • sare
  • piper
  • Pentru servire:
  • cascaval ras
  • busuioc maruntit

Mod de preparare

Tocam una din cepe si o calim in 2-3 linguri de ulei . Adaugam sucul de rosii ( de preferat preparat in casa ) , usturoiul pisat , sare si piper. Lasam la fiert 15 minute. 

Mixam branza de vaci cu cealalta ceapa tocata. 

Ungem un vas termorezistent cu ulei si asezam un strat de foi de lasagna. Acoperim foile de lasagna cu un strat de branza, apoi cu sos de rosii  si tot asa, pana terminam ingredientele. Ultimul strat trebuie sa fie de suc de rosii. 

Dam la cuptor pentru 30- 40 minute, pana ce foile de lasagna se inmoaie si se valuresc .

Presaram deasupra cascaval ras si busuioc  maruntit, mai lasam 5 minute la foc iute in cuptor si servim . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu branza de vaci si suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Lasagna cu carne tocata de porc

Postat de Pungasa_Rogue

Lasagna cu carne tocata de porc

Sos Ragù: Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Morcovul se curata de coaja, se spala si se da pe razatoarea mare. Tijele de apio se spala si se taie rondele. Aceste...

Citeste continuarea

Lasagna

Postat de licurici_lra

Lasagna

Se incepe cu sosul bolognez. Ceapa si usturoiul se toaca marut si se calesc in 2 linguri de ulei, impreuna cu carnea tocata. Se adauga cate putina supa, pana isi schimba carnea culoarea, apoi se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.03.2013, 13:10
Super arata! Este una dintre cele sapte retete scrise ieri?
la 07.03.2013, 13:12
) Da, Mena! Adu-mi aminte )
la 07.03.2013, 13:13
)oooo scuzeee,nu vreau sa rasucesc cutitul in rana! Le astept cu nerabdare si pe celelalte sase
la 07.03.2013, 13:17
Multumesc de idee!
Sunt super tari!
Salvez reteta!
la 07.03.2013, 13:25
Foarte interesanta, n-am mai facut asa ceva. Trebuie sa o incerc.

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking