Lasagna cu sos de branza si ciuperci

Postat de Veronica22 in Lasagna
26 Oct 2015 | 2621 vizualizari
Lasagna cu sos de branza si ciuperci

O reteta putin neobisnuita insa deosebit de gustoasa.

Ingrediente

  • foi de lasagna
  • 500 gr ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • sare si piper
  • 2 linguri ulei
  • 200 gr branza feta
  • 200 gr smantana
  • 300 gr cascaval
  • unt pentru uns tava

Mod de preparare

Ciupercile taiate felii se pun la calit in putin ulei.Adaugam sare si piper peste ele.Cand sunt gata,adica nu mai avem zeama in tigaie le dam deoparate.
Ardeiul gras se taie cubulete.
Branza se amesteca cu smantana si 200 gr cascaval ras.
Ungem tava de gatit cu putin unt.
Asezam un rand de foi se lazagna suprapunandu-le doar putin .Intindem o treime din crema de branza,punem si ciuperci si ardei.Asezam alte foi de paste,iar branza si ciuperci.Repetam iar operatia. Ultimul rand va fi din foi peste care punem cascaval ras.Dam tava la cuptor cam 40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu sos de branza si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de lasagna de post

Postat de rocsi_1612

Reteta de lasagna de post

Iata cum se prepara Reteta de lasagna de post Umplutura de legume: Ceapa curatata o tocati marunt. Ciupercile le spalati, le scurgeti bine de lichid si le mai taiati. Ardeiul rosu il...

Citeste continuarea

Lasagna vegetariana

Postat de Bucataras

Lasagna vegetariana

Taie vinetele, dovleceii si zucchini rondele; Stropeste-le cu ulei de masline si condimenteaza-le cu busuioc, boia dulce, cimbru, sare si piper; Baga-le la cuptor la 180 de grade C, pentru cca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.10.2015, 21:33
la 26.10.2015, 21:48
Multumesc Roxi!
la 26.10.2015, 21:48
ador lasagna
la 26.10.2015, 22:11
la 27.10.2015, 09:50

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking