4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Ingrediente
Mod de preparareSpalat curatat , tocat : Clatim bine legumele ; Curatam cartofii , morcovii de coaja , ardeii ii golim de samburi , rosile le taiem in 4 fiecare . Rosiile le punem in blender cu oregano , chilli , sare , piper , pana devin pasta ; Ardeii si morcovii ii taiem rondele , morcovii ii taiem bucatele mai micute ; Luam o cratita punem mazarea si restul legumelor , din pasta de rosii punem doar jumatate peste care adaugam apa cat sa acopere. Dam cratita la foc mediu pana acestea sunt fierte ; Din cand in cand mai golim din zeama ( nu vrem sa iasa ciorba ) . Carnatii de bere , ii taiem feliute si dam la rumenit putin intr-o tigaie cu un cubulet de unt ; Cand legumele sunt fierte , punem restul de pasta , sare , piper , vegeta , dupa gust ; Carnatii ii punem cu 5 minute inainte de a trage de pe foc! Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu carnaciori de bere" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de caroline
Ardeii se spala,se taie in doua,se arunca cotorul si se curata de seminte si nervuri. Se taie apoi fasii de grosime potrivita. Ceapa o spalam si o taiem rondele . ...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Ciupercile se curata, se spala rapid sub un jet de apa rece, apoi se pun la scurs. Ceapa se curata si se taie marunt. Slanina (cata doriti) se taie bucatele mici sau mai mari (dupa preferinte)...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|