Ingrediente
- Brocoli cca. 400 g,
- Legume mixte (ardei kapia, morcovi, fasole galbenă, fasole verde, mazăre, porumb, ceapă galbenă) cca. 400 g,
- Sare de Himalya 1 lingură,
- Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
- Vin alb demisec 200 ml,
- Ulei de struguri 2 linguri.
Mod de preparare
Legumele se pun, așa înghețate în vasul aparatului de gătit slow cooker Crock Pot, se asezonează de sare, piper șiulei, se amestecă ușor până ce se înglobează ingredientele, apoi se programează aparatul pe modul HIGH, pentru 30 minute. După cele 30 de minute se ridică capacul, se adaugă vinul și se amestecă ușor, apoi se setează din nou aparatul pentru încă 30 de minute.
Legumele rămân întregi și sunt crocante, dar făcute.
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume gatite la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|