Legume la pergament sub capac de branzeturi

Postat de RuxyRux in Mancaruri de legume
8 Apr 2016 | 3008 vizualizari
Legume la pergament sub capac de branzeturi

Va plac legumele? Dar branzeturile? Cascavalul, parmezanul? Daca da atunci aceasta reteta este pentru voi! Usoara si delicioasa! Preparat lacto-vegetarian....

Ingrediente

  • 1 cartof maricel( sau 2 mai micuti)
  • 1 morcov
  • 1/2 dovlecel micut
  • 1/2 radacina patrunjel
  • 1/4 telina
  • 50 gr unt
  • doua felii de Gouda
  • sare de mare
  • 30 gr parmezan razuit
  • marar( sau patrunjel sau de ce nu amandoua)

Mod de preparare

Legumele se dau pe razatoare, se  amesteca cu sare, daca doriti si putin piper, se asaza intr-o gramajoara si se strang in foaia pergament( cea de copt).

Se coc 25 de minute, sau pana se inmoaie, se desface hartia, se pune untul si se mai lasa inca 5 minute la cuptor, apoi se pune parmezanul si cascavalul felii si se coace pana se rumeneste frumos preparatul. Eu am adaugat la final marar si le-am mancat cu paine prajita....tare gustoase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la pergament sub capac de branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Vinete parmigiana

Postat de Irina

Vinete parmigiana

E ceva de migalit la reteta de vinete parmigiana, dar merita tot efortul! Vinetele, taiate felii pe lungime, le-am sarat si le-am lasat la scurs. Intre timp am preparat sosul de rosii: Am...

Citeste continuarea

Placinta sarata cu zucchini

Postat de timea

Placinta sarata cu zucchini

Intr-o cana amestecam drojdia cu zaharul si o lingurita de faina, adaugam 100 ml lapte caldut si lasam la dospit 10 minute.  Punem intr-un vas faina si amestecam cu sarea, iar in mijloc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.04.2016, 22:42
Ioi, ce avem aici! Prima venita, prima servita
la 08.04.2016, 22:43
A doua venita, a doua servita. O minunatie!
la 08.04.2016, 22:46
Daaaaa cu draaaaag fetelor Merisor Camy...doua fete minunate !
la 08.04.2016, 22:48
si pentru mine o portie!
la 08.04.2016, 22:56
Hai Deyut la legume

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking