Ingrediente
- 1 cartof maricel( sau 2 mai micuti)
- 1 morcov
- 1/2 dovlecel micut
- 1/2 radacina patrunjel
- 1/4 telina
- 50 gr unt
- doua felii de Gouda
- sare de mare
- 30 gr parmezan razuit
- marar( sau patrunjel sau de ce nu amandoua)
Mod de preparare
Legumele se dau pe razatoare, se amesteca cu sare, daca doriti si putin piper, se asaza intr-o gramajoara si se strang in foaia pergament( cea de copt).
Se coc 25 de minute, sau pana se inmoaie, se desface hartia, se pune untul si se mai lasa inca 5 minute la cuptor, apoi se pune parmezanul si cascavalul felii si se coace pana se rumeneste frumos preparatul. Eu am adaugat la final marar si le-am mancat cu paine prajita....tare gustoase!
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la pergament sub capac de branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|