Lenticche con zampone

Postat de gurita_ta2005 in Porc
19 Ian 2016 | 3581 vizualizari

Un preparat care se mananca de revelion in Italy :)) Linte cu picior de porc Se mananca cu zampone sau cotechino, eu vazusem o reteta pe internet unde acest cotechino era fiert impreuna cu lintea, asa am facut si eu cu zamponele, doar ca acesta este putin mai gras, dar a fost bun oricum. Zamponele se fierbe normal separat in folia in care este,dupa care se poate pune peste linte.

Inapoi la reteta

Comentarii (31)

la 19.01.2016, 15:35
ma duc sa dau pe google )))))))))
la 19.01.2016, 15:36
exact asa fierb si eu zamponele )))))
la 19.01.2016, 15:36
ia citeste ca scrie si in romana )
la 19.01.2016, 15:41
glumesc, Gurita! e chiar pacat ca o consumam asa de rar, fiindca are multe avantaje!
la 19.01.2016, 15:46
zamponele?)
la 19.01.2016, 15:46
la 19.01.2016, 15:47
Arata bine!
la 19.01.2016, 15:48
multumesc andra
la 19.01.2016, 15:49
Imi place lintea, clar as papa ce ai facut tu aici!
la 19.01.2016, 15:49
la 19.01.2016, 15:51
la 19.01.2016, 15:58
bun bun
la 19.01.2016, 16:03
Gurita, tu postezi pentru noi sau pentru italieni? ))
la 19.01.2016, 16:04
la 19.01.2016, 16:05
gicuta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking