Lenticche con zampone

Postat de gurita_ta2005 in Porc
19 Ian 2016 | 3582 vizualizari

Un preparat care se mananca de revelion in Italy :)) Linte cu picior de porc Se mananca cu zampone sau cotechino, eu vazusem o reteta pe internet unde acest cotechino era fiert impreuna cu lintea, asa am facut si eu cu zamponele, doar ca acesta este putin mai gras, dar a fost bun oricum. Zamponele se fierbe normal separat in folia in care este,dupa care se poate pune peste linte.

Inapoi la reteta

Comentarii (31)

la 19.01.2016, 16:05
motan
la 19.01.2016, 16:06
pai mery nu sunt eu cea care strabate face Italia-Romania ca sa va aduca retete italienesti?)))))))))
la 19.01.2016, 16:06
lau
la 19.01.2016, 16:32
ce ciudat le zici tu fata draga )))
la 19.01.2016, 16:40
Nu stiu ce zici tu acolo, dar sigur e bun )
la 19.01.2016, 17:21
Să ai poftă!
la 19.01.2016, 18:23
Am inteles tot, e clar, nu mananc decat cu o roata de parmezan langa, poate asa ma convingi....
la 19.01.2016, 18:27
Cred ca e bun tare!
la 19.01.2016, 20:03
bun tare!
la 19.01.2016, 21:53
la 20.01.2016, 12:09
Buna!
la 20.01.2016, 14:35
la 21.01.2016, 00:06
la 21.01.2016, 09:19
Suna exotic No , mi-am amintit si fredonez melodia aia ,, Suna periculos , trage fusta mai jos "' ))
Mie imi place ca dai denumirea originala . Sa nu mai fie nedumeriri da si tu in introducere explicatii
la 21.01.2016, 16:11
pai am dat mihaela )

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking