Lipie cu ciuperci, porumb si cas

Postat de burdulea56 in Aperitive / Garnituri
26 Mai 2011 | 6372 vizualizari
Lipie cu ciuperci, porumb si cas

De foarte multa vreme doream sa gatesc lipie umpluta, insa nu am gasit in magazin foi de lipie si de distrat cu framantat aluat, chiar nu aveam pofta. Intruna din zilele trecute, am gasit la Penny Market lipii, bineinteles ca am cumparat.

Ingrediente

  • Foi de lipie(eu am avut nevoie de 4 foi)
  • Pt umplutura:
  • 50 g salam,
  • 50 g ciuperci champignion,
  • 2 linguri porumb,
  • 4 frunze salata verde,
  • sare,
  • piper,
  • rosii,
  • 2 linguri de cas de oaie razuit,
  • unt.

Mod de preparare

Salamul taiat cubulete mici, se pune intr-o tigaie si se prajeste in putin unt timp de 3 minute. Se adauga ciupercile spalate, taiate felii, le sotam vreo alte 3 minute, adaugam porumbul scurs de zeama, piperam, saram, amestecam usor si stingem focul.

Intre timp intr-o alta tigaie unsa cu ulei, se incalzesc foile de lipie pe ambele parti. Pe fiecare foaie punem putin ketchup (se poate si fara), o frunza de salata daca va place, apoi umplutura, presaram putin cas si impaturim lipia. Este foarte gustoasa si satioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie cu ciuperci, porumb si cas" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciuperci umplute la cuptor

Postat de aalliinnaa07

Ciuperci umplute la cuptor

Curatam ciupercile de pielita si desprindem coditele.Spalam ciupercile si coditele si le punem la scurs pe un prosop de hartie. Coditele de la ciuperci se taie marunt, la fel si usturoiul,...

Citeste continuarea

Aperitiv lalele din rosii umplute cu branza

Postat de Pungasa_Rogue

Aperitiv lalele din rosii umplute cu branza

Rosiile se spala, li se cresteaza varful in 4, cu ajutorul unui cutit, se decupeaza cotorul si se indeparteaza, dupa care se scobeste rosia si se scot semintele, cu ajutorul unei lingurite si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.05.2011, 22:11
ce bine arata, as papa si eu
la 26.05.2011, 22:25
ce apetisant arata
la 26.05.2011, 22:27
Arata grozav
la 26.05.2011, 23:11
la 26.05.2011, 23:22
mirela0911, zau ca a fost tare buna si e gata ant, vai, cum zice sasu

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking