Ingrediente
- Foi de lipie(eu am avut nevoie de 4 foi)
- Pt umplutura:
- 50 g salam,
- 50 g ciuperci champignion,
- 2 linguri porumb,
- 4 frunze salata verde,
- sare,
- piper,
- rosii,
- 2 linguri de cas de oaie razuit,
- unt.
Mod de preparare
Salamul taiat cubulete mici, se pune intr-o tigaie si se prajeste in putin unt timp de 3 minute. Se adauga ciupercile spalate, taiate felii, le sotam vreo alte 3 minute, adaugam porumbul scurs de zeama, piperam, saram, amestecam usor si stingem focul.
Intre timp intr-o alta tigaie unsa cu ulei, se incalzesc foile de lipie pe ambele parti. Pe fiecare foaie punem putin ketchup (se poate si fara), o frunza de salata daca va place, apoi umplutura, presaram putin cas si impaturim lipia. Este foarte gustoasa si satioasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie cu ciuperci, porumb si cas" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (30)
|