Ingrediente
- 1 lup de mare proaspăt curatat si vidat
- 1 dovlecel
- 2 roșii
- 1/2 lămâie
- 1 ceapă roșie medie
- 2 linguri de ulei de măsline
- sare, piper
- Ierburi de Provence
Mod de preparare
Curățați ceapa și tăiați-o lamele. Spălați roșiile și dovlecel și tăiați-le felii. Am lăsat pielea de dovlecel pentru că era bio. Tăiați și lămâia felii. Spălați și uscați pestele cu un prosop de hârtie. Se condimentează cu sare și piper și se unge cu ulei de măsline. Puneți hârtie de copt pe o tava de cuptor. Puneți o parte din legume deasupra: dovlecei, ceapă, roșie și lămâie. Sare si piper. Așezați bibanul deasupra și acoperiți-l cu restul de legume. Puneti sare si piper. Presarati ierburi de Provence. Inchideti papiota si dati la cuptor timp de 45 de minute la 190°C. Serviti-l imediat .
Daca ti-a placut reteta noastra "Lup de mare/ Biban gatit in papiota" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|