Macaroane cu carne de pasare Bucegi si cascaval

Postat de Bucataras in Pui
7 Sep 2010 | 10553 vizualizari
Macaroane cu carne de pasare Bucegi si cascaval

Bucura-te! Pate Bucegi iti aduce noutati! O noua eticheta cu un design modern si apetisant, care iti face cu ochiul de pe raft. Cat despre gust, pateurile Bucegi isi pastreaza aceeasi gust unic si bun cu care te-ai obisnuit. Savureaza o felie de bucurie alaturi de intreaga familie, la o gustare cu Pate Bucegi. Vestile bune continua, pentru ca si gama de carne Bucegi cu cele doua sortimente, carne de porc si carne de pasare, vine cu o eticheta proaspata. Carnea Bucegi te ajuta sa gatesti usor si rapid o sumedie de retete delicioase. Asadar, bucura-te in continuare de gustul produselor Bucegi si de un nou ambalaj cu continut ridicat de fericire.

Ingrediente

  • 1 cutie de carne de pasare Bucegi de 300 g
  • 500 g de macaroane
  • 1 ceapa mare tocata marunt
  • 1 catel de usturoi tocat marunt
  • 1 cana de rosii In bulion tocate sau 3 rosii mari, curatate de coaja si apoi tocate
  • 3 linguri de ulei
  • 100 g de cascaval ras
  • O lingura de patrunjel tocat
  • Un varf de cutit de piper negru macinat
  • 1 lingurita de sare

Mod de preparare

1. Puneti 3l de apa cu sare la fiert, iar cand aceasta clocoteste, adaugati macaroanele rupte In doua si fierbeti-le conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi scurgeti-le bine.

2. Caliti ceapa In uleiul Incins Intr-o cratita, apoi adaugati usturoiul si carnea de pasare Bucegi taiata cubulete. Continuati Inca 2-3 minute, dupa care adaugati rosiile In bulion, piperul si 3 linguri din apa In care ati fiert pastele. Fierbeti sosul de carne timp de 4-5 minute, dupa care presarati patrunjelul tocat si amestecati Impreuna cu pastele scurse.

3. Serviti pastele cu sos si presarati deasupra cascavalul ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu carne de pasare Bucegi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Clatite Oscar

Postat de ralu_ca

Clatite Oscar

Se spala bine ceapa, usturoiul si ciupercile si se taie marunt. Pieptul de pui se taie cubulete foarte mici. Intr-o cratita punem ulei, il lasam sa se incinga si apoi punem ciupercile. Le...

Citeste continuarea

Pui spaniol cu chorizo si cartofi

Postat de mihaelar63

Pui spaniol cu chorizo si cartofi

Curatati si spalati legumele. Ceapa se taie marunt, cubulete. Usturoiul se taie rondele. Cartofii si morcovul se taie cuburi. Carnatul chorizo se taie rondele....

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.12.2010, 13:05
sunt tare buneeee
la 07.02.2013, 12:52
arata super..

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking