Ingrediente
- Oase de strut cca. 2000 g,
- Ceapă roșie 1 bucată medie,
- Usturoi 1 căpâÈ›ână,
- Sare Himalaya,
- Piper proaspăt măcinat,
- Pâine cu cartofi.
Mod de preparare
Oasele cu măduvă se spală È™i se pun într-o tavă încăpătoare, cu pereÈ›ii mai înalÈ›i, deoarece se va topi grăsimea È™i e păcat să o pierdeÈ›i prin cuptor. CăpÈ›âna de usturoi se taie în două È™i se pune în tavă lângă oasele cu măduvă.
Se pun la gătit în cuptorul preîncins, cca. 25 de minute la 200 grade.
Ceapa roșie se curăță și se toacă mărunt.
Pâinea se feliază È™i se prăjeÈ™te într-o tigaie, cuptor sau prăjitorul de pâine, ce aveÈ›i la îndemână. Apoi se unge fierbinte cu usturoiul copt.
Măduva se scoate cu o linguriță sau un beÈ›iÈ™or de lemn, se pune pe pâine, se asezonează de sare, piper È™i ceapă roÈ™ie mărunÈ›ită.
Spor și poftă bună! 😉
AtenÈ›ie, e bine să aveÈ›i la îndemână un pahar de vin sau bere rece alături. 😉
Daca ti-a placut reteta noastra "Maduva de strut coapta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|