Ingrediente
- Pt 1 tava 23x23:
- 120 g unt
- 150 g biscuiti (eu am avut cu miere)
- 100 g cocos
- 150 g ciocolata fulgi
- 100 g nuci
- 400 ml lapte condensat
Mod de preparare
Topim untul la microunde si il turnam in tava.
Zdrobim bine biscuitii si ii presaram peste unt intr-un strat uniform, fara sa apasam. Peste biscuiti presaram fulgii de cocos cat mai uniform. Peste cocos punem ciocolata fulgi, eu am cumparat bobite mici de ciocolata, dar puteti sa taiati bucatele ciocolata daca preferati (nu va recomand sa razuiti ciocolata) Peste ciocolata intindem in start uniform nuca taiata bucati mici.(puteti inlocui cu alune de padure sau migdale) Peste nuca, intindem in start cat mai uniform laptele condensat (eu am avut conserva de 300 ml, aici asa sunt toate, si a iesit mai uscata putin prajitura, va recomand sa puneti 400 ml!)
Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 20-25 minute, pana incepe sa se rumeneasca putin; la mine a stat o idee cam mult.
Lasati sa se raceasca complet si taiati dupa preferinta. Eu am pus tava putin in frigider, ca sa se taie mai bine. O puteti pastra in frigider pentru mai multe zile, dupa o zi parca e si mai buna!
Foarte simplu de facut iar daca aveti copii, cu siguranta va disparea repejor din farfurii :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Magic Bars sau Prajitura Magica" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|