Magiun de prune cu miez din samburi

Postat de merisor67 in Dulceata / Gem
3 Sep 2012 | 9099 vizualizari

Magiunul este tot un gem de prune, dar cu textura mai groasa necursiva. la tara se face acest magiun unde sunt conditii de fierbere la timp indelungat, pe foc de lemne si in tuci de arama. Mult conteaza sa ai unde prepara conservele toamna cand faci in cantitati mari. Eu am mers la mama la tara undeva in judetul Olt intr-o zona de dealuri si livezi multe si am preparat un magiun taranesc din prune nealtoite, din acelea de tuica. Sunt foarte dulci si aromate si iese un magiun de te lingi pe degete.

Inapoi la reteta

Comentarii (33)

la 05.09.2012, 21:45
Cred ca este foarte bun!
la 05.09.2012, 22:08
multumesc, fete dragi!!! e bun rau cu miezul de la samburi!
la 09.09.2012, 22:26

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking