Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai multAperitive festive
Postat de Bucataras
Pachetele de primavara Mod de preparare: · Se da pe razatoare morcovul; ·...
Citeste continuareaNu m-as fi gandit niciodata ca exista atatea variante mai sanatoase si mai usoare la celebra maioneza (asa cum o stim noi, cu galbenusuri fierte si crude). Ei bine, astazi v-am adus o varianta de maioneza din lapte, care se face muuult mai repede, arata si comporta exact ca maioneza obisnuita!
Ingrediente
Mod de prepararePt. prepararea acestei maioneze avem nevoie de un blender sau un mixer vertical (cel de mana, cu palete nu este recomandat, doarece avem nevoie de viteza mare). Asadar, sa incepem: se pune in blender laptele, uleiul si sarea si se mixeaza 3-4 min. la viteza maxima. Cand ridicam capacul blenderului, surpriza: maioneza noastra este gata! Adica este legata bine, ferma si gata de folosit! Eu insa i-am mai adaugat o lingurita de mustar si cateva picaturi de lamaie (optional se poate adauga si putin zahar). Am mai blenduit 1 min. si a fost gata de utilizat. Nu-i asa ca e rapida? Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza fara oua" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai multPostat de Bucataras
Pachetele de primavara Mod de preparare: · Se da pe razatoare morcovul; ·...
Citeste continuareaPostat de MotanLaOale
Cartofii se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti se pun sub apa rece, se scurg si se lasa la racit. Se curata de coaja si se taie cuburi. Ceapa se curata si se...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|