Mamaliga pentru gasca noastra

Postat de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri
8 Aug 2016 | 4588 vizualizari
Mamaliga pentru gasca noastra

Mamaliga cu ce am avut la indemana, ca eram multi si flamazi, asa ca am pus de-o mamaliga....

Ingrediente

  • Pentru mamaliga
  • 1 kg malai
  • sare
  • apa , cat sa iasa o mamaliga mai moale
  • 700 g cascavea afumata
  • 700 g branza de oaie
  • 14 oua fierte moi
  • 300 g smantana grasa

Mod de preparare

Mai intai punem la fiert ouale, musai sa iasa moi.Apoi Punem tuciul cu apa si presaram sare, cand incepe sa fiarba adaugam malaiul si amestecam bine, lasam sa fiarba la foc mic,trebuie sa obtinem o mamaliga moale. Separatradem pe razatoarea mare cascaveaua si branza de oaie, le punem intr-un castron mare , adaugam smantana si ouale fierte moi si amestecam bine. Cand mamaliga este fiarta transferam intr-un ceaun mai mare si incorporam amestecul de branzeturi,ou si smantana.Dupa ce am amestecat bine, presaram deasupra cascavea rasa si servim cat este calda, sa aveti pofta, noi am avut.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga pentru gasca noastra" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ciuperci cu smantana si marar

Postat de RuxyRux

Ciuperci cu smantana si marar

Ceapa se toaca, apoi se presara sare pe ea si se caleste usor in ulei, 3 minute apoi se adauga ciupercile taiate mai maricel si se amesteca. Se pune capacul si se lasa 7 sau 8 minute pe foc...

Citeste continuarea

Tarta de pui cu legume

Postat de cristeena20

Tarta de pui cu legume

Carnea de pui o fierbem bine si o luam de pe oase, rupand-o fasii potrivite. Supa ramasa o puteti folosi la alte mancaruri, deci este bine sa o pastrati la frigider .  Intr-o tigaie punem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.08.2016, 11:28
E printre favoritele mele.
la 08.08.2016, 11:33
Foarte buna!!!!
la 08.08.2016, 11:40
Vai ce nebunie! Mi-ai facut pofta!!
Cu toate ca prima data am citit : " Mămăligă pentru gâsca noastră "
la 08.08.2016, 11:46
buna buna
la 08.08.2016, 11:47
Ioi,draga!))

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking