Mamaliga pentru gasca noastra

Postat de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri
8 Aug 2016 | 4581 vizualizari
Mamaliga pentru gasca noastra

Mamaliga cu ce am avut la indemana, ca eram multi si flamazi, asa ca am pus de-o mamaliga....

Ingrediente

  • Pentru mamaliga
  • 1 kg malai
  • sare
  • apa , cat sa iasa o mamaliga mai moale
  • 700 g cascavea afumata
  • 700 g branza de oaie
  • 14 oua fierte moi
  • 300 g smantana grasa

Mod de preparare

Mai intai punem la fiert ouale, musai sa iasa moi.Apoi Punem tuciul cu apa si presaram sare, cand incepe sa fiarba adaugam malaiul si amestecam bine, lasam sa fiarba la foc mic,trebuie sa obtinem o mamaliga moale. Separatradem pe razatoarea mare cascaveaua si branza de oaie, le punem intr-un castron mare , adaugam smantana si ouale fierte moi si amestecam bine. Cand mamaliga este fiarta transferam intr-un ceaun mai mare si incorporam amestecul de branzeturi,ou si smantana.Dupa ce am amestecat bine, presaram deasupra cascavea rasa si servim cat este calda, sa aveti pofta, noi am avut.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga pentru gasca noastra" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mamaliguta cu surprize

Postat de merisor67

Mamaliguta cu surprize

Pentru mamaliguta punem apa la fiert impreuna cu sarea si 2-3 linguri de malai. Lasam sa dea in clocot dupa care incepem sa punem restul de malai, putin cate putin si mestecand continuu. Eu...

Citeste continuarea

Piure de mazare cu cartofi

Postat de Irina

Piure de mazare cu cartofi

Am pus cartofii si mazarea la fiert separat, pentru ca mazarea fierbe mai repede.  Am pus apa in vas, am adaugat cartofii, am acoperit cu capacul si am lasat vasul la incins pana acul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.08.2016, 11:28
E printre favoritele mele.
la 08.08.2016, 11:33
Foarte buna!!!!
la 08.08.2016, 11:40
Vai ce nebunie! Mi-ai facut pofta!!
Cu toate ca prima data am citit : " Mămăligă pentru gâsca noastră "
la 08.08.2016, 11:46
buna buna
la 08.08.2016, 11:47
Ioi,draga!))

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking