Ingrediente
Sant cantitatile pentru 4 persoane:
- faina de malai (1 cana 300)
- sare
- branza de vaca 250 g
- smantana 300 g
- cascaval ras 200 g
Mod de preparare
Se pune apa la fiert 1,5 litri apa cu sare,
cand apa clocoteste se pune faina de malai si se amesteca bine la foc mic,
se lasa sa fiarba 20 minute.Se face o mamaliguta mi moale.Se ia de pe foc si se serveste calda cu branza de vaca ,smantana,si cascaval.
Sincer ..nu te mai poti satura.
PS.Am incercat cu mai multe tipuri de branza ..............e foarte buna te lingi pe degete,dar parca totusi acea de pe timpuri era mai buna ca si cea pregatita in casa
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu branza de vaca ,smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (32)
|