Mancare aromata cu vinete si pui

Postat de licurici_lra in Pui
17 Dec 2019 | 3739 vizualizari
Mancare aromata cu vinete si pui

Ingrediente

  • 250 g piept de pui;
  • 3 vinete;
  • 2 linguri ulei de susan;
  • 2 linguri ulei de cocos;
  • 400 ml lapte de cocos;
  • 1 ceapa mare;
  • 300 g rosii tocate;
  • un baton de scortisoara;
  • 1 lingurita amestec de condimente garam masala;
  • sare;
  • piper rosu;
  • coriandru.

Mod de preparare

Vinetele se taie rondele, se ung cu ulei de susan si se condimenteaza cu sare si piper, apoi se pun pe gratarul incins si se lasa 2-3 min pe fiecare parte.

Pieptul de pui se taie fasii, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se pune intr-o tigaie cu ulei de cocos si se gateste pe fiecare parte. Cand e gata, se scoate si se adauga ceapa.

Cand se inmoaie ceapa, se pune pieptul de pui, batonul de scortisoara si amestecul de condimente garam masala.

Se gateste cateva minute, apoi se adauga rosiile tocate si laptele de cocos.

Intr-un vas termorezistent, se pune un strat de vinete, apoi pieptul de pui cu sos si alt strat de vinete.

Se baga la cuptorul preincalzit, pentru 20-30min.

La final, se aduga coriandru tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare aromata cu vinete si pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta Contesei Ilona – piept de pui cu sote de ghebe si orez

Postat de Lia1

Reteta Contesei Ilona – piept de pui cu sote de ghebe si orez

In cazul in care folositi ciuperci deshidratate (cum este cazul meu pt. ca numai sub forma aceasta am gasit in zona), primul pas este sa puneti ghebele la hidratat. Se dau un clocot, se scurg, se...

Citeste continuarea

Tocanita de vara cu vinete si piept de pui

Postat de katty

Tocanita de vara cu vinete si piept de pui

Curatam ceapa si ardeii si ii taiem cubulete mici. Curatam vanata, o descojim si o taiem cuburi pe care presaram sare si le asezam intr-o sita la scurs. Pieptul de pui  il taiem in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.12.2019, 11:06
la 17.12.2019, 11:07
la 17.12.2019, 11:21
Îmi place cum arată...!
la 17.12.2019, 11:36
Yammi!
la 17.12.2019, 12:14

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking