Ingrediente
- 300 g ardei rosu, galben si verde
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- 2 linguri ulei de masline
- 150 g de carnat chorizo
- 2 rosii
- 1 doza/pachetel de sofran
- 250 g de naut in conserva bine scurs
- 1 cub Knorr de pui
- 10 cl de apa
- sare, piper
Mod de preparare
Spalati legumele.
Curatati si taiati marunt ceapa si usturoiul.
Taiati ardeiul in lamele si rosiile in cubulete.
Caliti ceapa si usturoiul in uleiul de masline, adaugati ardeii si rosiile si gatiti timp de 15 minute.
Puneti carnatul curatat de piele si taiat rondele , nautul, sofranul si cubul de pui dizolvat in apa.
Gatiti la foc potrivit timp de 20 de minute, amestecati din cand in cand.
Puneti sare si piper. Serviti cald.
Se poate servi acompaniat de coucous sau bulgur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ardei andaluza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|