Ingrediente
- 250 gr ciuperci champignon
- 1 fir mic de praz
- 2 ardei kapia rosii
- 4-5 cartofi maricei
- 1 lingurita boabe de mustar
- 4-5 linguri ulei de masline
- sare si piper dupa gust
- 1/2 cana apa plata
- patrunjel verde
Mod de preparare
Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cuburi.
Ardeii se spala si se curata de cotoare, apoi se taie fasii.
Prazul curatat si spalat se taie rondele. Ciupercile le spalam si le taiem feliute.
Punem intr-o tigaie din inox cu fundul dublu, 4-5 linguri ulei de masline, apoi adaugam rondelele de praz si ardeiul taiat fasii.
Lasam la sotat 10 minute, adaugam ciupercile feliate, sare si piper dupa gust.
Fierbem mancarea la foc mic 10 minute, adaugam bucatile de cartofi si semintele de mustar + 1/2 cana apa plata.
Gatim mancarea la foc mic, pana patrunde furculita usor in cartofi si scade apa.
Oprim focul, adaugam patrunjel verde proaspat tocat si servim.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi cu ciuperci sotate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|